Välj en sida

Nu går vi mot kallare tider och då är det extra viktigt att vara medveten om  hur vi förhåller oss till våra känslor. Vi behöver värna om vår inre kraft, när solen sviker oss och inte längre bjuder oss på sin energi på samma generösa sätt som under sommaren.

Är du lövet som faller eller är du trädet som medvetet släpper taget om löven som du nu inte längre behöver? Löven som tyngt ner grenar utan att längre ha ett värde, då deras tid är förbi.

Precis som trädet släpper sina löv, kan du välja att släppa taget om känslor, som du inte längre har någon nytta av, deras tid är förbi. Det kan vara känslor som etsat sig fast i dig, som stör dig, som rent av gör att du mår riktigt dåligt.

Med hypnosen som redskap letar vi tillsammans upp orsaken till din känsla och du får då möljighet att släppa taget om den. Du ges möjlighet att möta  en ny vår, stadig och stark i ditt inre full av förväntan att få knoppas och grönska.

När du vill välja att släppa taget om ”dina löv” finns jag här för dig!

Jag håller hypnossesioner via personigt möte eller via skype. När du är intresserad har vi först ett kostnadsfritt samtal via telefon eller skype där du kan ställa frågor och berätta om dina mål,

Vi hörs!

Åsa