Välj en sida

Jag är målinriktad och jobbar på i den riktning jag bestämt mig för. Ibland går det lätt och ibland tar det emot precis som för de flesta. Men idag vill jag dela med mig av hur viktigt det är att stanna upp och ta in känslan när du känner att du har flyt när allt går så som du vill.

Emellanåt kommer perioder när det känns som att du surfar på en våg, det finns oanade krafter som tar dig i rätt riktning. Det gäller att inte missa känslan i dessa tillfällen, du måste verkligen suga åt dig känslan och njuta.

Alla har vi perioder då det känns motigt och jobbigt. Känslan från dessa perioder är ofta lätta att komma ihåg. Den etsar sig in, finns där och stör dig när du har som minst ork att motarbeta den. Som motvikt är den bra men låt inte den känslan  bli din vardag.

Jag har kommit in i en period som känns lätt, saker flyter på i den riktning jag önskar. Jag är mån om att känna efter, hur känns det just nu? Jag har bestämt mig för att minnas denna känsla i min kropp. Jag ska memorera och spara den. Spara den så jag lättar kan hitta den igen när jag behöver känslan. För jag vet ju att den känslan finns och är möjlig att få uppleva.

Det är så lätt att bara springa på och glömma lägga märke till att du mår bra.

Ju mer jag lär mig om vårt undermedvetna, ju mer hopp får jag om att det mesta är möjligt.