Välj en sida

Jag har länge önskat mig ett yoga och meditationsrum. Jag har drömt om hur det skulle vara och gjort mig inre visioner om hur det kunde bli. Nu börjar mitt rum bli färdigt.

Jag njuter så bara av att få vistas här i min egen ensamhet. Att sitta här i tystnad och lyssna på fågelkvittret utanför fönstret.

Mitt rum är byggt av kärlek och jag är så tacksam. Alla spik som spikats har gjorts för hand. Tänk så mycket känsla som finns i dessa väggar.

Detta är ett rum jag kan vara i när jag söker mina egna inre rum. Det sägs att vårt inre kan liknas vid rum. Vissa rum är väl dolda medan andra besöker vi titt som tätt. Vissa rum har vi valt att dölja, kasta nyckeln till och låtsas som de inte finns.

Att undersöka sina inre rum kan upplevas som en resa till nya platser.

Jag hade en dröm när jag var yngre, där jag kom in i rum som jag inte trodde fanns. Jag kan fortfarande minnas dessa rum. Den magiska känslan när jag hittade dit och min förvåning över att jag inte tidigare vetat om att de funnits.

Ibland känner jag igen den känslan hos personer som får hypnos. När de hittar känslor och upplevelser som deras undermedvetna plockar fram, som de inte trodde fanns. Ditt inre gör allt för att hjälpa dig att lösa upp knutar och skapa en känsla av välmående, under handledning.

Det är med glädje jag ser personer få en bättre tillvaro och ett lättare sätt att hantera sin verklighet. Dvs en genväg till sitt inre rum.

Därför har jag valt att under sommaren passa på att erbjuda hypnos till ett reducerat pris. För bokningar t.o.m juli månad är priset för en hypnos 800kr per session.

Med en önskan om en hypnotiskt fin sommar!

Kjellsdotter Nilsson