Välj en sida

Det är kväll och nu börjar snart mörkret breda ut sig. Jag har tagit en stund för mig själv i mitt aldeles egna rum. Här kan jag sitta i ett fantastiskt lugn. Samtidigt har jag utsikt ut över vår trädgård. Jag vet, att någon har gått och lagt sig och någon är vaken. Men här är det lugnt och skönt.

Jag kan kika in i vårt hus och se att några lampor lyser, det ser mysigt ut.

Det är aldeles tyst, ibland hörs ett dovt muller från himlen, ett flygplan som drar över.

Jag ser sonen sneddar över gräset på väg till sin verkstad. Han vill inte heller sova. Kanske njuter han som jag över sitt intresse.

Jag lyssnade tidigare idag på Igor Ardoris beskriva de grundläggande stegen i mental träning. Du måste starta med att lära dig hantera din andning slappna av och fokusera, när du är själv. För att sen ta nästa steg.

I mitt rum kan jag verkligen träna, både mentalt och fysiskt. I mitt rum tränar jag det Challenge program som Annelie Camrian bjöd in mig till. Här gör jag också min yoga och här mediterar jag.

Jag känner mig privilegierad som har mitt rum där jag bara kan vara mig själv i sällskap av tystnaden.

Nu sänker sig mörkret över min trakt och jag behöver ta mig in huset och göra mig redo för att gå och lägga mig.

Efter att ha tillbringat många timmar i bilen i eftermiddag var det skönt att avrunda dagen på det här sättet.

Var har du ditt andrum?

En som njuter av tystnad och stillhet.

Kjellsdotter Nilsson