Välj en sida

En dag som smyger sig igång med en promenad med husets hundar. Här vaknade man till ordentligt något spännande hade passerat deras väg och det skulle vädras och jag fick ta spjärn med stövlarna i marken när nyfikenheten höll på att ta överhand. Jag hade lätt kunnat fara i backen om jag inte varit beredd. Nya spår skapade spänning och undran.

Tillbaka i huset fortsatte min rörelse, men nu i form av några kilometer på löpbandet. Visst är det helt underbart, precis efter att man har sprungit. Då är det värt att välja att avsätta lite tid för att få uppleva vad som kommer efter.

Lite mysig brunch tillsammans med mannen och dottern som kommit hem över helgen. Det är lite standard på våra lördagar. Man kommer igång lite senare skippar frukosten och tar en brunch istället.

I eftermiddag har jag haft en hypnoskund. Jag är alltid väldigt fundersam efter varje hypnos. Jag tänker på hur våra liv påverkas så stort av våra upplevelser och vilka begränsningar, som det kan ge oss. I nästa andetag är jag så tacksam över att jag fått se och lära mig att det aldrig är försent att vakna och bestämma sig för att ta makten över sitt liv.

Våra erfarenheter både ger och tar. Ibland tar de möjligheterna ifrån oss eftersom rädslan tar överhand. Rädslan är en känsla som har lätt att få fäste. Tänk om vi hade varit lika duktiga på att ta tillvara alla de positiva känslorna/erfarenheterna, som vi är med de som begränsar oss. Kanske hade världen sett lite annorlunda ut då.

Men vi måste börja någonstans och då är det lämpligt att börja med oss själva.