REFERENSER

Vad tycker andra?
Tillbaka till startKontakta mig

Jag är så glad över att jag kom i kontakt med Åsa.

Jag står idag stadigare med båda fötterna på jorden och har med hjälp av Åsa kunnat skriva om min historia. Beteenden som jag lärt mig som litet barn och tagit med in i vuxenlivet har jag kunnat förändra, inte genom anklagelser eller konfrontation utan med andra ögon, en vuxens ögon. Jag har fått släppa gamla invanda beteenden och andras känslor som jag burit.

Åsa är varm, har stor erfarenhet och inger tillit.

Detta har varit en investering i mig själv som jag är otroligt tacksam över att ha fått vara med om.

Klara

Hypnosen va helt klart en omtumlande upplevelse. Det är tydligt att det hände saker. Jag hade väldigt svårt att sova på kvällen, kom inte till ro riktigt så visst startade den processer i huvudet.

Efteråt känner jag mig lättare, jag har mer energi och det känns som att jag har mer utrymme i kroppen. Det känns liksom inte lika motigt längre, rent allmänt. Som att man har fått en rundsmörjning liksom. En mental massage. Jag kan inte specifikt säga att en specifik punkt har blivit bättre rent spontant.

Det märker inte du, men nu har jag tagit ett par minuter att fundera och jag känner faktiskt ett ökat förtroende gentemot mig själv när jag är på gymmet exempelvis. Det tar inte emot att gå dit och jag känner mig inte särskilt svag eller dum när jag är där.

Jag tycker absolut att hypnosen har hjälpt mig att ta ett steg framåt och att den givit mig ett positivare allmäntillstånd.

Tack!

PONTUS

Det kändes verkligen bra och jag kände mig omhändertagen i möte med Åsa. Man visste inte innan exakt vad som väntade men det kändes alltid lugnt längs processen och Åsa förklarade hur det skulle gå till. Jag blev ledd tryggt hela vägen igenom hypnosen och fick uppleva, känna och bearbeta mycket mer än vad jag trodde. Att saker kan komma upp från kroppen på det sättet utan att man själv är medveten om det eller har någon aning om att det ens är den specifika saken man behöver ta itu med, det var häftigt och behövligt.

Jag fick verkligen upp mycket känslor men kände hela tiden att det var tryggt att öppna upp allt som kom till mig. Vi fick fram många jobbiga men också härliga känslor och minnen i min kropp. Det bästa var hur hela sessionen blev som en röd tråd från början till slut. Hur allt verkligen togs itu med, fick upplevas och kännas och bearbetas… För att sedan avslutningsvis byggas upp igen, inte bara från gråten men till ett betydligt bättre tillstånd än innan vi började hypnosen. Jag kunde vakna upp glad dagen efter och riktigt känna tacksamheten och känslan av det vi gått igenom och byggt upp dagen innan.

Jag fick bearbeta en riktigt stor och tung del av min uppväxt och barndom och det är jag oerhört tacksam för. Åsa vet vad hon gör och är inlyssnande och kärleksfull i sin behandling. Jag skulle gärna träffa Åsa fler gånger vid behov. Tack, från djupet av mitt hjärta. SOPHIE

Tack för en mycket intressant resa in i mig själv. Som jag sade i början så har jag mediterat en del, men aldrig så djupt. Mycket häftig upplevelse. Jag är dig också evigt tacksam för sättet du guidade mig igenom de två händelserna som jag uppenbarligen aldrig lyckats bearbeta på ett bra sätt. Speciellt händelsen som ledde till en skilsmässa mellan min mor och hennes dåvarande man. Om du minns utspelade sig händelsen i vårt kök, och när jag nu mentalt går tillbaka till denna händelse och går in i köket, så är han inte längre kvar där. Han är borta. Sånt sker ju bara på film! Det är helt otroligt och en riktig lättnad.  När jag tänker på den andra händelsen så ser jag nu enbart en leende flicka, så som jag minns henne från skolfotograferingen. Det känns bra helt enkelt. MICHAEL

Åsa är förtroendeingivande, lugn, kärleksfull och mycket professionell när hon utför hypnos. Jag har fått väldigt mycket hjälp med att hitta mig själv. Jag är mycket lugnare, tillitsfull, och gladare nu för tiden. Jag har även kunnat lägga en hel del tråkigheter bakom mig som gör att jag ser framåt med tillförsikt och nyfikenhet. Som grädde på moset har jag sakta men säkert börjat förlåta och älska mig själv vilket i förlängningen ger mig ett mycket roligare och väldigt mycket lättare liv.
Du är en klart lysande stjärna på min himmel. Tack för all hjälp och jag återkommer vid behov. MONICA

Först & främst vill jag passa på att tacka för möjligheten att känna mig bättre, större & starkare. & precis som du sa har jag under dagarna efter hypnosen kommit fram till olika slutsatser. 

Jag kontaktade dig för att jag inte kände igen mig själv. Jag har alltid varit en glad, sprallig & utvecklande person som är riktigt hungrig på livet. Men det tog stopp. Sanna som alltid sätter andra före sig själv ville inte ens ringa till sina närmsta för att fråga hur det var med dem. Ilska, ledsamhet & förvirring var en stor del av vardagen.

Efter hypnosen kände jag lättnad & hunger på livet. Jag kände mig bra, självsäker & uppskattad. Jag kände ett riktigt WOW, Nu ska det bli förändringar & nu ska fröken utvecklas i den riktning hon vill, osv.  Jag kände på det sätt jag så ofta känt tidigare, men som var så längesedan ändå.

& Det är fantastiskt Åsa, att du kunde få mig att slappna av på ett sätt som jag aldrig gör. Jag släppte nämligen aldrig en tanke, utan hade gärna 10 på en & samma gång. Du fick mig att förstå att min avslappning är en del av vad jag måste göra för att riktigt förstå vad jag känner, vill & orkar.

Förut var jag arg, kände ledsamhet & ångest 85% av tiden & glädje, frihet & vilja 15% av tiden. Idag är det helt tvärt om. Jag har fortfarande kvar dippar. Men det är riktigt, RIKTIGT, stor skillnad.

Det här gav hypnosen mig:

  • Det gav mig först och främst: de positiva känslor jag så länge letat efter.
  • Jag fick ur mig negativa känslor som jag aldrig riktigt sagt till någon, de som uppenbarligen ätit upp mig.
  • Jag påmindes om det positiva som också fanns kring det negativa, det positiva jag faktiskt vill minnas.
  • Jag insåg, som jag nämnde tidigare, att avslappning är en riktigt viktig del i min vardag.
  • Hypnosen fick mig även att minnas ställen kopplade till en avslappnad & positiv känsla. Dit jag nu vet att jag borde åka oftare. & till ett av de ställena valde jag att åka direkt efter träffen eftersom jag kände sådan tacksamhet till personerna & stället som kunde få mig att må så bra.
  • I efterhand har allt som hände under mötet varit ett verktyg för att arbeta vidare med andra saker än de vi tog upp under hypnosen.
  • Jag behöver kanske hjälp med mina tankar vidare, någon gång. Men det känns så mycket klarare nu.

Du gav mig väldigt mycket Åsa, & jag är väldigt, väldigt tacksam för det. SANNA