Välj en sida

Av någon anledning åkte jag på en regäl förkylning i veckan.

Jag har precis kommit igång med min löpning igen och därför kändes det dubbelt så tungt att bli stoppad.

Efter lite övervägande bestämde jag mig för att testa att ta några km på löpbandet. Det fungerade faktist höll koll på pulsen och höll ett lugnare tempo och fick ihop 5 km. Det känns så tillfredställande att vara igång igen.

Både min kropp och min själ mår så bra av att få några löpturer i veckan.

Det är lite märkligt men det känns nästan som när man springer blir saker så mycke enklare eller är det kanske så att löpningen gör att det skapas ny energi i kroppen. Har jag en inbyggd dynamo? Är ju piggare efter än innan.

Det känns som man rensar ut saker som står i kroppen när man springer och blir aldeles genomsvettig. Efteråt upplever jag en sån frihetskänsla.

Så nu sitter jag här och njuter trots att det finns lite förkylningsrester kvar att hantera.

Jag kan verkligen rekommendera er alla att låta era kroppar få röra på sig, det är bra för vårt välmående på många sätt.

Ha en fin kväll!