Välj en sida

Jag har precis avslutat en djup meditation. Känner mig nästan lite vimmelkantig. Jag mediterar regelbundet varje dag under arbetsveckor men nu under semestern är jag mer slarvig. Rutinerna ser annorlunda ut och jag tycker det är svårare att både äta rätt och ge mig själv stunderna av meditation som jag så väl behöver.

Kanske var det därför det känns så speciellt ikväll. I vanliga fall mediterar jag tidigt på morgonen. Nu sitter jag här i mitt avslappnings-och yogarum. Njuter och reflekterar.

Jag badade i havet idag, jag tycker det är svårt att doppa sig med baddräkt på njuter mer när jag kan hoppa i aldeles bar. Jag måste dyka i så jag får det gjort liksom. Men när man väl doppat sig känns det fantastiskt skönt. Som om man blivit av med allt som tynger en. Renad inte bara på ytan utan djupare. Kanske tvättas min aura. Kanske lyser den klarare efter ett bad.

Det är lite på samma sätt med en meditation man känner sig renad och återhämtad. Redo att möta en ny dag eller som nu en ny natt full av drömmar.

Dröm fina drömmar!❤️