Välj en sida

Ikväll har jag vilat min kropp i yogarummet och bara andats. Andats in kraft och andats ut allt som jag faktist inte längre behöver.

Efter att kommit hem i söndags från fyra intensiva dagar med fokus på hypnosutveckling, har det varit mycket som surrar i huvudet. Därför hoppas jag att kvällens yoga pass hjälper mig att rensa ut ytterligare och ta hand om allt jag fått uppleva och lära mig.

Jag är så tacksam att jag valt att utbilda mig hos Jack Johansen. Det känns som min verktygslåda har fått en fantastisk påfyllnaden av verkningsfulla metoder. Så intensivt men också så ärligt och meningsfullt.

Nu kommer jag att kunna ge människor som bär på ryggsäckar, som stoppar och tynger, stora förutsättningar att komma vidare i livet och må bra. På ett sätt som är bra för dem, om de är villiga att följa med tillit.

Att kunna ge är den största gåvan!