Välj en sida

Hur många gånger har du gjort saker men inte känt dig riktigt bekväm med det du gjort eller inte riktigt känt att du följt din innersta önskan eller  din egen vilja.

Är det din väg du går eller följer du en upptrampad stig? Kanske är det ett inlärt mönster du följer. Kommer vägen då att leda dig dit du vill eller kommer du dit någon annan drömde?

Hur påverkas du av din omgivning? Vi kan vara mottagare av andras känslor och tankar ibland är det av godo men ibland kan det skada oss.

Är det dina drömmar du lever efter eller är det någon annans? Vi vill alla ha bekräftelse men bekräftelse av att ha uppnått sina egna innersta drömmar ger dig en större tillfredställelse än när du levt upp till andras  förväntningar.

Kanske frågar du dig ”hur ska jag veta om jag gör detta för att jag själv önskar det eller om jag gör detta för att det är vad andra förväntar sig av mig”.

När du har bestämt dig för att lära känna dig själv bättre och ha tilltro till dina egna val och känslor är hypnos verktyget för dig.

Du når ditt undermedvetna och kan välja att släppa taget om känslor som hittills har hindrat dig från att få ut full potential av ditt liv.

Bokningar under juli månad kan göras till ett reducerat pris.

800 kr per session, önskas en introduktion och ett kännapå samtal sker detta kostnasfritt per telefon.

Ha en fortsatt fin sommar!

Kjellsdotter Nilsson