Välj en sida

Avslutade dagen med en meditation i mitt yogarum. Efter att ha varit ett antal gånger i hypnos känns det som mina meditationer blir djupare. Jag upplever en stor tillfredställelse av att släppa taget och låta hjärnan få vila. Hur kan det bli bättre än så?

Jag tillbringade några timmar mitt på dagen på Härmans hälsogård och njöt av sällskapet av fina yogisar med goa energier. Vad kan inspirera mer?

En promenad med hundar och ett lite snack med fåglarna har också fyllt på gokänslan. Att ha en kalkonkyckling som kommer springande när man öppnar buren inte för att den vill ut utan för att den vill upp i min hand är en lite speciell känsla.

Det är viktigt att lägga märke till allt fint man får vara med om. Det är så lätt att springa förbi utan att reflektera.

Tack för en fin dag! ❤️