Välj en sida

Tänk om du fick reda på att de känslor som stör dig idag bara är spöken från det förflutna.

Det är kanske inte ens dina egna känslor. Du har kanske bara varit öppen för att plocka på dig någon annan persons känslor som barn. Kanske hade du föräldrar som kände en stor osäkerhet inför att ha blivit föräldrar. Kanske bar de på just den känsla som du slåss mot idag.

Vi bär med oss oupplösta konflikter och rädslor som gått i arv från generation till generation. Vi känner hur de tär på oss utan att reflektera över vart de startat.

Om du vill sätta stopp för att bära dess känslor vidare och du istället vill ta kommandot över din fortsatta resa, är hypnoterapi ett effektivt verktyg. Ett verktyg för att rensa upp och släppa taget, låta spöken vara just spöken och ge dig själv möjlighet att skapa din egen sanning.

Hypnoterapi ger dig möjlighet att rensa bort sorlet och hitta dig själv.